bugün

entry'ler (1245)

şöyle hanım hanımcık öğretmen bir kız bulamamak

çok mu şey istedim sözlük? şöyle aile terbiyesiyle yetişmiş, oturmasını kalkmasını bilen, örfünü adetini ramazan'ını bayramını bilen, aile ilişkilerine önem veren, birlikte televizyon izlerken mandalina soyacak, işinde gücünde hanım hanımcık bir kız. hepsi bu.

başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak

ne zaman sıra bana gelecek diye uzun uzun düşündürür.

sabiha gökçen havalimanındaki bağış kutuları

görüldüğü üzere kızılay'a yok denecek kadar az para verilmişken lösev gibi kendini ispatlamış ve verdiği sağlık hizmetleriyle bir dönem sağlık bakanlığını bile kıskandırmış bir vakfa verilen para unicef'e verilen paradan daha az. ülkede ciddi bir güven sorunu var. bir türk vatandaşının kendi ülkesine duyduğu güven uluslararası kurumlara duyduğu güvenden daha az. bu çok vahim bir durum.

ümit özat ın ümit özdağ ın başdanışmanı olması

öyle görünüyor ki bundan sonra zafer partisi türk siyasi tarihinin en kısa parantezi olarak anılacak.

https://www.haberler.com/...it-ozdag-17241740-haberi/

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

mel mel'in yaptığı mal mal yorumları okudunuz. işin aslı şudur ki aylardır kendi başarısızlıklarına bahane olarak öne sürdükleri yabancı hakem uygulamasına geçildikten sonra bu maçta tökezlememizi düşünüyorlardı ama minik kuşlara daha önce yaşattığımız yüzlerce hayal kırıklığına bir yenisini daha ekleyerek rakibi farklı bir skorla ezip geçtik. şimdi de görüldüğü üzere artık suçlayacak başka birşey bulamadıklarından rakibi maçı satmakla suçluyorlar. siz iflah olmazsınız. akp'den hiçbir farkınız yok. nasıl ki onlar yaşanan her felakette kutuplaşmayı kullanarak sanal bir düşman yaratıp toplumu ona yönlendiriyor ve sorumluluktan kurtuluyor siz de aynısını yapıyorsunuz. böyle devam ettiğiniz sürece de başarıya ulaşamayacaksınız. çünkü şapkanızı önünüze alıp biz nerede hata yapıyoruz diye düşünmüyorsunuz.

dünkü maçta galatasaray ilk yarı çok kötü bir oyun ortaya koydu ve o oyuncularla o şekilde oynamaya devam etseydi puan kaybı kaçınılmazdı. ama okan hoca ikinci yarı kerem ve aurier gereksizlerini oyundan çıkararak yerlerine kaan'ı ve ziyech'i aldı. böylece takımın dokuz kişi oynamasını engelledi. barış'ın da sol kanata geçmesiyle galatasaray oyunu domine etti. bunda barış'ın ve ziyech'in bireysel başarılarının payı çok büyük. ilk yarı hesapsızca koşan alanyaspor ikinci yarı özellikle ikinci golün de verdiği moral bozukluğuyla oyundan iyice düştü ve üstünlük tamamen galatasaray'a geçti.

biz oyunu bu gözle okuyoruz ve hatalarımızı ona göre düzeltiyoruz. sizin gibi hayali komplo teorilerinin peşinden koşmuyoruz. işte bu yüzden her zaman sizden daha başarılıyız.

hakim ziyech

çok klas bir oyuncu fakat istikrarı yok. bir maç çok iyi bir maç kötü. canım isterse oynarım havalarında. zaten bu huyu olmasa galatasaray'a bırakmazlardı bunu. şu an ispanya'da veya italya'da falan olurdu.

ebubekir sifil

bir programda caner taslaman'ın madara ettiği kişi. caner hoca tartışmayı öyle bir hale getirmişti ki ebubekir sifil deve sidiğini savunmak zorunda kalmıştı. caner hoca da suudilerin internette sattığı bir kavanoz deve sidiğini çıkarıp masaya koymuş ve din bu değil demişti. efsane kapak olmuştu.

haber global

birkaç yıl öncesine kadar tarafsız kaliteli bir haber kanalıydı. geçen yıl ki seçimlere birkaç ay kala birdenbire 180 derece çark ederek yandaş bir kanal oluverdi ve bütün prestijini kaybetti. çalıştırdığı bütün gazeteci ve programcılar teker teker kanaldan ayrılarak başka kanallara geçti. beni en çok şaşırtan ise saynur tezel'dir. nasıl o kanaldan ayrılmayıp kendisi de bir yandaş oldu anlayamadım. hiç beklemezdim açıkçası.

kaka nın eşinin boşanma gerekçesi

gitsin kendisine köpek muamelesi yapacak bir şerefsiz bulsun. bunlara ancak öyle adamlar yaranır. deveye diken insana ...

memeleriyle fark yaratan yazar

liliith denen yazardı. hey gidi günler.

sözlükte kimsenin birbirini sevmemesi

beni neden sevmediniz?

görsel

fenerbahçe ye ağız tadıyla protesto yaptırmamak

altı üstü iki dakika oynayıp maçı bırakıp protesto edeceklerdi. icardi reyiz ona bile izin vermedi. araya bir tane sıkıştırıp öyle gönderdi.

icardi nin fenerbahçe ye attığı gol

atılan gol adeta yapılan protestoya siktiri çekmek gibiydi. önce şunu bir yiyin de şimdi protestonuzu da alıp siktir olun gidin der gibi oldu.

fenerbahçe nin gol yemeden içeri kaçamaması

akşam akşam yarılarak gülmeme neden olan ekşi sözlük başlığı. icardi reyiz madem buraya kadar geldiniz bari eli boş dönmeyin demiştir.

fenerbahçe nin 1 dakika oynayıp 1 gol yemesi

akıllarınca iki dakika oynayıp sahadan çekileceklerdi. ama yine de gol yemekten kurtulamadılar. 53. saniyede golü yediler. daha çok gol yememek için ikinci dakikayı bile oynamaktan vazgeçtiler. zavallılar.

2 nisan 2024 van a kayyum atanması

bu adam terörist ise seçimden sonra mı terörist oldu? seçimden aylar öncesine kadar adayların hepsinin isimleri ysk'ya bildiriliyor ve hepsi güvenlik soruşturmasından geçtikten sonra seçime girmelerine onay veriliyor. o adamın eğer sicili bozuksa bu önceden bilinirdi. bu olay her zaman ki gibi akp'nin darbeci zihniyetle halkın iradesini hiçe sayıp kaybettiği seçimde zorla kendisini belediye yönetimlerine getirmesidir. biz bu hikayeyi önceki seçimde de gördük.

3 nisan 2024 pfdk kararları

fenerbahçe'nin haftalardır ağlamasının ve yaptığı blöfün karşılığını aldığı kararlardır. şimdi ligden çekilme masalını bir kenara bırakıp tüm çirkeflikleriyle lige kaldıkları yerden devam edecekler. sonra da utanmadan galatasaray derin devleti diye sağda solda konuşmaya devam edecekler. üç güvenlik görevlisinin yere yatırdığı adamın kafasına tekme atan oyuncuları 1 maç ceza almış. galatasaraylı engin baytar cüneyt çakır'ın sadece yakasına yapıştı diye 11 maç ceza almıştı. reziller.

uludağ sözlüğün seviyesini düşüren yazarlar

uludağ sözlük mü? seviye mi?

eski yazarları özlemek

2015 - 2016 dönemi sözlük çok güzeldi. akşamları 500 kişi online oluyordu. o dönemin yazarlarını da özlemiyor değilim hani. belki de özlediğim şey yazarlar değil o günlerdir. bilemiyorum.

sözlük eski temaya dönsün

en iyi tema 2019 ve bir öncesine aitti. 2022'de değiştirdiler içine ettiler. şimdi yaptıkları da sıvaması oldu.